google-site-verification: googlea00e4d35b530cb4d.html

Nettbutikk 


Yachtsafe produkter

  • Enkel overvåking av båt, vannscooter, bil, MC, tilhenger, anleggsmaskin.  
  • Yachtsafe GPS sporingsenheten har SIM kort og kommuniserer med mobiltelefonen din (App).
  • Det er en RF signal mottaker (radiosignal) som kan motta signaler for tilbehør.
  • IP 68,
  • Ekstremt lavt strømforbruk


Egenskaper Yachtsafe GPS sporingsenheten :

  • Innebygget temperaturgiver
  • App for enkel bruk og betjening
  • GPS-posisjon for sporing
  • Geofence. Områdebegrensning med GPS


Yachtsafe GPS sporingsenheten gir beskjed til deg via mobiltelefonen dersom båten din forlater havnen, og sporer seilasen. Overvåker spenningen på internt (2ah) batteri. samt eksternt batteri. Flottøren gir deg beskjed dersom lensepumpen ikke klarer å pumpe unna. Spenningsvakten gir beskjed dersom landstrømkabelen ikke fungerer.

De mest elementære tingene for båthold blir ivaretatt med Yachtsafe GPS sporingsenheten. Tilbehør til Yachtsafe GPS sporingsenhet Båtbatterier

Odessey AGM Startbatterier

Concorde AGM Batterier 

Høykvalitet som tåler sjokk og vibrasjoner
Anvendelsesområde i båt: Forbruksbatterier

Concord batteriene er anerkjente høykvalitetsbatteri som anvendes av flyindustrien, El-biler, og NAV anvender dem i rullestoler. Dette er de ypperste batteriene som kan anvendes i båter som forbruksbatterier, da de er konstruert for syklisk drift, og klarer å ta til seg strøm godt.

Haze GEL Marine batterier

Med Haze Marine Gelébatterier er det slutt på etterfylling, vedlikehold, syreskader og gassing. Lang levetid og ingen syrelekkasjer gir også et bidrag til miljøet.
Som et ekte marinebatteri har Haze doble tilkoblinger med en vanlig pol for tilkobling av start og en egen M8 bolt for tilkobling av elektronikk. Haze Marine benyttes til både start og forbruk.
Tilkoblinger: Skruetilkoblingene er beregnet til elektronikk og andre ting som trekker lite strøm, til start, lading og baugpropeller etc. benyttes de store polene. 


Batteriladere

Aqua Båtservice tilbyr kun elektroniske ladere, da analoge ladere ikke er egnet for å stå påslått kontinuerlig mens båten ligger til kai.

Batterilader display

Skilletrafo/Isolasjonstrafo

Litt om skilletrafo

Alle båter som har permanent elektrisk anlegg bør ha skilletransformator installert både for egen og andres sikkerhet og verdier. 

Denne skilletransformator eliminerer alle problemer med tæring - både galvanisk og elektrolytisk. Har båten din en slik skilletransformator, kan du bruke land-strøm så ofte og så lenge du vil, uten å risikere problemer med tæring.En båt uten skilletransformator kan påføres skade og galvanisk tæring på propeller etc. En normal jordfeilbryter tillater opptil 30mA jordfeil, før jordfeilbryteren slår ut. En jordfeil strøm på opp til 30mA kan forårsake kostbar galvanisk tæring på egen og andres båter. Dersom man ikke har skilletransformator "smitter" jordfeilen over på andre båter via jordlederen i marinaen. Når du plugger inn landstrømkabelen har denne skilletrafoen er "mykstart", slik at du ikke umiddelbart etter å ha plugget inn landstrømkabelen "smeller sikringen" på land.Båtpleieprodukter 

Grov, Heavy cut (Rød), Medium Fine Cut (Gul), Fin Micro Cut and Finish (Grønn)
Du får best resultat ved å rubbe båten med den røde flasken og den røde pad, - så med den gule flasken og den gule pad, og til slutt den grønne flasken og den grønne pad. Pad er Ø150mm eller Ø76mm.

Dersom man slurver med rubbing jobben, blir ikke sluttresultatet optimalt!

Klikk på linken under for å se poleringjobb som ble ferdigstilt i går:  6 april 2019

Greit å vite om rubbing og polering  (Råd og tips)


Maritim elektronikk

Klikk på linken under for ProNav sortiment

Aqua Båtservice tilbyr salg, -montering og integrering av maritim elektronikk!